Тиждень правових знань

10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

Проведення тижня права у опорному навчальному закладі Крукеницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцею було спрямовано на те, щоб поглибити знання учнів про їх права і обов’язки. В рамках проведення тижня були проведені заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій.

11.12.2017р. вчитель історії та правознавства Курант Михайло Євстахійович провів у 10 класі Всеукраїнський урок «Права людини». Учні ознайомилися із Загальною декларацією прав людини, Конвенцією ООН про права дитини, Конституцією України та іншими нормативно-правовими актами.

У 5 – 11 класі класні керівники провели годину спілкування «Конвенція ООН та Конституція України про права дітей».

Шкільний бібліотекар Лабойко С.М. оформила виставку видань про права людини.

Брейн-ринг «Права та обов’язки » серед учнів 11-х класів підготувала і провела заступник директора з виховної роботи Макар Любов Ярославівна. Під час гри були проведені такі конкурси - розминка , правовий марафон , павутина, чорний ящик. Перемогли у заході учні 11-А класу.

Заступник директора з виховної роботи
Макар Любов Ярославівна.